vakkundig

&

duurzaam

verbouwen

Bel voor een vrijblijvend gesprek

070 399 49 45

KWALITEIT EN GARANTIE

Op verjaardagsfeestjes komen ze nog weleens voorbij: verhalen over aannemers die hun beloftes niet nakomen, slecht werk leveren of failliet gaan en hun klant laten zitten met een volledig betaalde maar half uitgevoerde verbouwing. Bij ons hoeft u daar niet bang voor te zijn, want wij zijn aangesloten bij BouwGarant en Bouwend Nederland.

Onze opdrachtgevens geven ons gemiddeld een 8 voor kwaliteit, service en klantgerichtheid: www.bouwgarant.nl. Lees alle reviews op www.bouwnu.nl.

 

Keurmerk BouwGarant

Om het BouwGarant-keurmerk te mogen voeren moet een aannemer aan allerlei kwaliteitseisen voldoen. Eisen op het gebied van offerte uitbrengen, meer- en minderwerk berekenen en opleveren van het werk. Maar ook onze kredietwaardigheid en bouwervaring worden gecontroleerd. En elke twee jaar beoordeelt een onafhankelijke instantie of wij het keurmerk nog steeds waardig zijn. Zo biedt het keurmerk u de zekerheid dat uw verbouwing in goede handen is.

 

Extra zekerheid

Bent u van plan om grootschalig te verbouwen en wilt u zeker weten dat u gedurendedie tijd geen financieel risico loopt? Bij een verbouwing tot EUR 350.000,- (excl. BTW) kunt u een BouwGarant Verbouwgarantie afsluiten. Deze zorgt ervoor dat bij een faillissement eventuele extra afbouwkosten worden vergoed. Ook biedt de Verbouwgarantie na oplevering de zekerheid dat eventuele verborgen en constructieve gebreken worden verholpen. Lees hier hoe het werkt.

 

Bouwend Nederland

Deze vereniging van bouw- en infrabedrijven is de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Als lid van Bouwend Nederland vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen en een integere bedrijfsvoering belangrijk. Wij onderschrijven daarom de gedragscode van Bouwend Nederland. Hier leest u wat deze gedragscode inhoudt.